Home & Cook Blog> Technológia> Porszívó útmutató – hogyan válasszuk ki a megfelelőt?
28.10.2022

Porszívó útmutató – hogyan válasszuk ki a megfelelőt?

Szeretné, hogy otthona meghitt és mindig tiszta legyen? Ügyeljen a rendszeres takarításra, és kezdje mindig a padlótól. Válasszon egyéni igényeinek megfelelő porszívót, egyszerűsítse le a rendszeres takarítást, hogy elegendő ideje maradjon a hobbijaira és a családjára.

Bár a porszívózás általában a legkevésbé szórakoztató tevékenység, a megfelelő porszívó hatékonyabbá és sokkal gyorsabbá teszi a takarítást. Tudja, hogy milyen típusú porszívót válasszon, és melyek az egyes porszívótípusok műszaki paraméterei? Érdeklődjön az ár/teljesítmény arányról, hasonlítsa össze az egyes porszívók előnyeit és hátrányait, és tájékozódjon a jótállásról, a pótalkatrészekről és a lehetséges javításokról. Válassza ki ezt a takarítási segítőtt, amely a munka nagy részét elvégzi ön helyett.

A kézikönyv tartalma:

  1. Hogyan működik a porszívó
  2. Porszívók típusai
  3. Konkrét igények szerinti választás
  4. Előnyök és hátrányok
  5. Műszaki paraméterek
  6. A porszívók tartozékai
  7. Garancia, pótalkatrészek és javítás
  8. Ár/teljesítmény arány
  9. Trendek és a porszívók jövője

Hogyan működik a porszívó

A porszívót gyakran luxnak is nevezik. Egy olyan készülékről van szó, amely a levegő elszívásához légszivattyú általi vákuumot hoz létre. A levegő ezt követő áramlása elszívja a szennyeződéseket és a port. A porszívózás száraz szőnyegen, különböző típusú padlókon, de nedves felületeken is lehetséges. A környezetből származó szennyeződéseket a porszívóban általában egy szűrő vagy centrifuga fogja fel.

Tudta, hogy a porszívó feltalálása forradalmi megoldást jelentett az addig hosszú és nehéz takarítási munkákban? Az első porszívó a 20. század elején készült. Bár azóta több mint egy évszázad telt el, a porszívók népszerűsége máig töretlen. Manapság a különböző típusú porszívók széles kínálatából lehet választani.

Milyen típusú porszívók léteznek

A porszívók alapvető felosztása a konstrukció típusa, a felhasználás típusa és a szívás típusa szerint történik. A porszívókat a konstrukció típusától függően padló-, bot-, kézi-, robot- és központi porszívókra osztjuk. Az egyes porszívók felhasználási típusai között megkülönböztetünk háztartási, ipari és például medenceporszívókat. Különbség van a szívás típusában is, ide tartoznak a zsákos, zsák nélküli, vizes és gőzporszívók.

Robotporszívók

A robotporszívó nagyszerű segítség a takarításban, mert az előre beállított követelmények alapján önállóan dolgozik. Ez egy teljesen automatikus készülék, amely vákuummal távolítja el a szennyeződéseket a szőnyegekről és más padlóburkolatokról. Választhat egy körülbelül 30 cm átmérőjű robotporszívót. Értékelni fogja az alacsony súlyt, amely körülbelül 3-5 kilogramm. Nézze meg a gyűjtő tartály térfogatát is.

Az intelligens robotporszívók alapmodelljei kamera vagy giroszkóp segítségével jól lefedik a porszívózott területet. A legfejlettebb robotporszívók azonban már kamerával kombinált lézerrel vannak felszerelve. Ezzel létre tudják hozni a robot által takarítandó terület állandó térképét. A térkép létrehozásának leggyakoribb módja az, hogy a robot elindul a dokkolóállomásról és a porszívózás alatt alkotja meg a térképet, amely a takarítás befejezése után elmenthető és személyre szabható – tilalmi zónákat lehet kialakítani, szobákat elnevezni és így tovább. A második, hatékonyabb módszer az, ha a robot először „körbefutja” az egész háztartást, és porszívózás nélkül készít egy térképet. Nem megy mindenhová, mint porszívózáskor, hanem csak „bekukkant” a helyiségekbe. Így elkerülhető, hogy olyan helyekre is bejusson, ahová nem kellene. Ez pedig a leggyakrabban alkalmazott eljárás során biztosan meg is történik, vagyis amikor a robot szkennelés közben porszívózik is. A szkennelés befejeztével elmentheti, beállíthatja a tiltott zónákat, megnevezheti a helyiségeket és a robotot csak azután küldheti a takarítani kívánt helyiségekbe.

Egy robotporszívóval rengeteg időt takaríthat meg és olyankor porszívózik, amikor nincs otthon, akkor értékelni fogja egy tiszta és otthonos házba vagy lakásba való hazatérést. A robotporszívó kiválóan alkalmas a por, a morzsák és a háziállatok szőrének felszívására. Választhat navigáció nélküli, ütközővel felszerelt robotporszívót is, amely az ütközés után beazonosítja az akadályt, például egy falat, és más irányban folytatja a porszívózást. További lehetőség a navigációs robotporszívó, amely szenzorok segítségével előre feltérképezi a teret, és a szennyeződés akár 99%-át is képes eltávolítani.

Tények a döntéshez:

  • A robot navigáció nélkül véletlenszerűen mozog, de speciális üzemmódot, például „fal szerint” is beállíthat.
  • A giroszkópos robotok szisztematikusan, szobáról szobára takarítják a lakást. Nem lehet őket egy meghatározott helyre küldeni takarítani, és általában nem hoznak létre állandó térképet a háztartásról. Így főleg kisebb és alaprajzilag nem bonyolult háztartások számára ideálisak.
  • Ha nagyobb háztartással, több szobával és több bútorral rendelkezik, egy lézerrel rendelkező robot lehet az ideális, amely pontos térképet készít a háztartásról, így minden helyiségre külön-külön beállíthat egy adott takarítási módot. Sokkal hatékonyabbak és pontosabbak, mint a lézer nélküli robotok. A lézer előnye az is, hogy a porszívó teljes sötétségben is képes dolgozni, amire a csak kamerával felszerelt robotporszívó nem képes.

Miért válasszon robotporszívót

  • Allergiásoknak és kevésbé mozgékony embereknek is megfelel.
  • Akkor is önállóan működik, amikor ön éppen munkában van.
  • Csendesen működik és gyorsan töltődik.
  • Szőnyegekhez és más típusú padlóburkolatokhoz, beleértve a keménypadlót (vinil, csempe, laminált padló, fapadló) is alkalmas.

Botporszívók

2 az 1-ben: A botporszívó kisebb területekhez és hagyományos porszívóval nehezebben elérhető helyek tisztítására alkalmas. A botporszívóval kényelmesen kitakaríthatja a lépcsőházat vagy például a ruhatárat, spájzot vagy a kamrát. Értékelni fogja a botporszívó kis helyigényét, amely egy kisebb lakásban jön jól. A konyhában is nagyszerű segítség, ha „baleset” történik, és gyorsan fel kell takarítani a kiömlött hozzávalókat vagy a morzsákat az étkezőasztal alól.

A botporszívó előnye a hosszú és könnyű kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy kisebb helyiségek takarításakor mozgékonyabb és hatékonyabb legyen. Választhat akkumulátoros botporszívót a kényelmes, vezeték nélküli porszívózás érdekében, klasszikus vezetékes botporszívót vagy mechanikus porszívót, amely nem csatlakozik az elektromos hálózathoz. Önön múlik, hogy zsákos vagy zsák nélküli porszívót választ.

3 az 1-ben: Vannak azonban sokoldalúbb és sokkal erősebb 3 az 1-ben típusú porszívók is. Ezek levehető kézi porszívóval és hosszú rúddal is rendelkeznek, így a mennyezeten levő pókhálók eltávolítására is használhatók a stb. Praktikusabbak és sokkal nagyobb teljesítményűek, mint a hagyományos, csak kemény padlóra tervezett porszívók. Ezek a porszívók nagyon nagy teljesítményűek, így akár egy klasszikus porszívót is teljesen helyettesithetnek, kiválóan megbirkóznak egy nagy lakás kitakarításával is. Moppal is, hogy egy lépésben el lehessen végezni a porszívózást és a felmosást is.

Vezetékes porszívó kiválasztásakor előny a megfizethetőség és az alacsonyabb ár is. A vezeték azonban korlátozhatja önt a nehezen hozzáférhető területeken. Az akkumulátoros porszívó mobilis, de figyelembe kell vennie egy bizonyos kapacitást és az akkumulátor élettartamát. A mechanikus porszívó azonnal munkára kész és szinte mindenhová eljut, de inkább csak a kisebb szennyeződések tisztítására alkalmas.

Miért válasszon botporszívót

  • A 2 az 1-ben változat segítségével kényelmesen porszívózhat kisebb tereket.
  • A 3 az 1-ben változat teljes mértékben helyettesíti a klasszikus porszívót – az egész háztartást kitakaríthatja vele és nemcsak porszívózik, hanem egy lépésben fel is mos.
  • Nehezen hozzáférhető helyekre is elér.
  • A botporszívó kis helyigényű.
  • Szőnyegen, valamint száraz és nedves padlón egyaránt használható.
  • A 2 az 1-ben botporszívó kézi porszívóval felgyorsítja az autó, kanapé stb. takarítását.

Gőzmopos porszívók

A gőzporszívó nagyszerű választás, ha több kemény padlót kell tisztítania, mint szőnyeget. A forró gőzzel nagy mennyiségű szennyeződést távolíthat el, és teljesen megszabadíthat a portól. Egy minőségi gőzmopos porszívó felszívja az összes vizet is, és nem hagy maga után nedves és tökéletlenül megtisztított padlót.

A gőzporszívó nagy előnye nemcsak a gyors és hatékony tisztítás, hanem a penészek és baktériumok eltávolítása is. A forró gőz az allergéneket, például a polleneket és a már említett port is megsemmisíti. Az ilyen típusú környezetbarát porszívóval még a nehezen hozzáférhető helyeket is könnyedén elérheti. Lehetőség van száraz porszívózásra is, ahol a szőnyeghez való gőzölős mop gőzzel eltávolítja a szennyeződéseket anélkül, hogy az egész szőnyeget be kéne nedvesíteni. Nedves porszívózás esetén számoljon azzal, hogy a padló egy ideig nedves marad és száradnia kell.

A gőzmopban vagy porszívóban lévő víz hőmérséklete akár 100 °C körüli is lehet. Alkalmas például a fürdőszobában vagy az előszobában is a fugák tisztítására. A gőzmopot aszerint válassza ki, hogy mennyi idő alatt melegszik fel a víz a porszívóban amíg használatra kész lesz. A vízmelegítés legfeljebb 0,3 literes tartályok esetében 15 és 30 másodperc közötti.

A gőzmopnak van még egy olyan előnye, amit szeretni fog: különböző gőzintenzitásokat használhat, így a bármilyen típusú padlón használhatja.

Vannak olyan gőzporszívók is, amelyek levehető gőzegységgel rendelkeznek és tartozékaiknak köszönhetően a lakás bármely területének, például ablakoknak, tükröknek, fürdőszobai fugáknak a fertőtlenítésére és tisztítására is használhatók, zsírtalaníthatják a sütőt, gőzzel felfrissíthetik a kanapét, fertőtleníthetik a kutyaágyat stb.

Miért válasszon gőzmopot

  • A nehezen elérhető helyekre is eljut.
  • Egyszerre fertőtlenít és tisztít.
  • Megszabadul a szennyeződésektől, portól, penészektől és baktériumoktól.
  • Nem kell porzsákokat vásárolnia.
  • Allergiásoknak és gyermekes családoknak is alkalmas.

Zsákos porszívók

A zsákos porszívó egyszerűen egy textil vagy papír porzsákba összegyűjti a szennyeződéseket. A papír porzsákot ezután ki kell dobni és újjal helyettesíteni.

Amikor zsákos porszívót választ érdemes kiszámolni, hogy mennyibe fog kerülni a porzsákok cseréje és az újak vásárlása, mekkora porzsákokra lesz szüksége, és a porszívónak milyen típusú szűrője van. Papír porzsákoknál tetszeni fog a porszívó gyors karbantartása, mert egyszerűen csak kiveszi a zacskót és eldobja.

Miért válasszon porzsákos porszívót

  • A porszívót nem kell minden porszívózás után kitisztítani.
  • A porzsákok könnyen beszerezhető árucikkek.
  • A csere egyszerű és bárki által elvégezhető.
  • A zsákos porszívó csendesebben működik.

Porzsák nélküli porszívók

A porzsák nélküli porszívókban a szennyeződések közvetlenül a gyűjtőtartályba kerülnek, amelyet minden porszívózás után ki kell mosni és száradni kell hagyni. Némelyik ilyen típusú porszívó nagy előnye a nedves porszívózás lehetősége. Nem kell porzsákokat vásárolnia. A zsák nélküli porszívókat állandó és nagy szívóteljesítmény jellemzi. Számolni kell azonban a magasabb zajszinttel és a szűrő rendszeres karbantartásával.

Ez a porszívótípus nemcsak a mindennapos takarításra alkalmas, hanem nagytakarításkor is nagy segítséget jelent. Száraz porszívózás esetén csak ürítse ki a gyűjtőtartályt. Értékelni fogja a porszívó átláthatóságát is, mert pontosan láthatja, hogy ki kell-e üríteni a tartályt és eltávolítani a szennyeződéseket.

Miért válasszon zsák nélküli porszívót

  • Nem kell porzsákokat vásárolnia.
  • Tisztítás után egyszerűen kiüríti a gyűjtőtartályt.
  • Elégedett lesz a magas és állandó teljesítményével.
  • Száraz és nedves porszívózásra egyaránt alkalmas – bár ezt az előnyt csak néhány termék nyújtja.

Kézi porszívók

A kézi porszívó gyors és hatékony porszívózást ígér, ha például kisebb szennyeződéseket, port kell felporszívóznia, vagy egy konyhai „balesetet” kell rendbe raknia. Nemcsak a gyermekes családok, hanem a kisállatokat tartók számára is kiváló. A kézi porszívót kisebb helyen is kényelmesen elhelyezheti, vagy a keze ügyében tarthatja.

Az alacsony súly és az egyszerű működés nemcsak az idősek, hanem a gyerekek számára is megfelel, akiket így be tud vonni a takarításba. A kézi porszívó lehet egy 2-az-1-ben vagy 3-az-1-ben botporszívó része is. Nem csak konyha, étkező vagy kamra tisztítására alkalmas, de irodák, munkaasztalok vagy akár az autó takarításakor is meg lesz vele elégedve.

Nagy előnye, hogy nem vezetékes és hatékony takarít felesleges időhúzás nélkül. A kézi porszívóban akkumulátor van, amit elég csak feltölteni. Választáskor érdeklődjön az akkumulátor kapacitása és a porszívó üzemideje iránt. A porszívó gyűjtőtartályt tartalmaz, így a porszívó porzsákok használata nélkül takarít.

Miért válasszon kézi porszívót

  • Kis helyigény, bárhol el lehet helyezni.
  • Kis súly és egyszerű kezelés.
  • A kézi porszívó nem vezetékről megy.
  • Alacsony beszerzési ár.

Hogyan válassza ki a megfelelő porszívót magának?

Amikor kiválasztja az ideális porszívót, amelyik majd hatékony társa lesz a takarításnál, több kritériumot is vegyen figyelembe. A lakás mérete és életkor, családi állapot és életmód szerint válasszon.

Lakásméret, életkor, családi állapot és életmód

Ha a porszívózás önnek a kellemetlen tevékenységek közé tartozik, amelyet szeretne elkerülni, akkor kézenfekvő választás egy robotporszívó, amely elvégzi a munkát ön helyett. Higgye el, hamar megszokja ezt a kényelmet, és a tiszta és rendezett lakásba való hazatérést. A robotporszívók esetében számítson arra, hogy némi gondozásra van szükségük a hosszabb élettartam érdekében. A gyűjtőtartályt hetente egyszer vagy kétszer érdemes kitisztítani, és minden porszívózás után kiüríteni a szemetet.

Gyermekes családok és idősek

A robotporszívó, amelyet úgy is be lehet állítani, hogy rendszeresen, előre meghatározott időben takarítson, alkalmas olyan háztartásokban is, ahol gyermekek vagy idősek vannak. Az idősebbek értékelni fogják a botporszívót is, amely kis helyet foglal el és minden háztartásban jó szolgálatot tesz. A kézi porszívót gyermekek és idősek is használhatják apró szennyeződések gyors eltávolítására. Az idősebb emberek általában szívesebben használnak zsákos porszívót, ahol a porzsákot csak ki kell cserélni, és nem kell foglalkozniuk a gyűjtőedény kimosásával és gyakori kiürítésével.

Az ön életmódja

Az életmódja is meghatározza, hogy melyik porszívótípus lesz a megfelelő önnek. Otthonról dolgozik és nem okoz gondot a rendszeres takarítás? Szerezzen be egy klasszikus porzsákos vagy akár zsák nélküli porszívót, és hagyatkozzon a szorgalmára és a takarítás iránti szeretetére. Ha azonban sok időt tölt a munkahelyén, és a takarítás olyan szükségszerűség, amely időt vesz el a családjától és a hobbijától, használja ki a robotizált háztartási gépek előnyeit, kezdve a robotporszívóval. Ezenkívül szerezzen be egy kézi és egy botporszívót a konyhába vagy a kamrába, és kombinálja a többféle takarítási módot. A robotikus segítőtárs a rendszeres takarításra lesz alkalmas, míg a kisebb kézi porszívó váratlan helyzetekben vagy az autó tisztításakor jön majd jól.

Allergiások és asztmások

Ha allergiában vagy súlyos asztmában szenved, a takarítás kulcsfontosságú kérdés önnek. Ilyenkor olyan porszívót válasszon, amely a tökéletes takarítás legszigorúbb követelményeit is teljesíti. Az ideális választás a zsákos porszívó lesz önnek – a por és más szennyeződés a porszívóban marad, a por kavargása minimálisra csökken.

Háziállatokkal való együttélés

Ha otthonában szőrös négylábú házikedvencek is vannak, a rendszeres takarítás elkerülhetetlen. Válasszon egy nagy szívóteljesítményű porszívót, ami eltávolítja a kellemetlen port, szőrt és hajszálakat. Remek választás egy robotporszívó, amely éppen a háziállattal rendelkező családok számára megfelelő. De jó választás lehet egy forgókefével ellátott botporszívó is, amellyel kiporszívózhatja akár a fotelt is háziállata után.

Előnyök és hátrányok a porszívó kiválasztásakor

Alacsony zajszint, kis súly és kis helyigény

A legnagyobb előnyök, amelyeket a porszívó kiválasztásakor figyelembe kell vennie, az alacsony zajszint, kis súly és helyigény. Az olyan porszívót is értékelni fogja, amely a legtöbb bútor alá bejut, legyen az robotporszívó vagy botporszívó.

Stabil felépítés és tartósság

Az erős és stabil kialakítás és a könnyű kezelhetőség szintén fontos prioritást kell, hogy élvezzen. Ön is értékelni fogja a porszívó hosszú élettartamát, akkumulátoros porszívó esetében pedig az akkumulátor hosszú élettartamát. Az akkumulátornál fontos a gyártó garanciája. A Rowenta az egyetlen, amely mindig 2 év garanciát nyújt az akkumulátorokra, a versenytársak csak 6 hónapot, akciókban maximum 1-2 évet adnak.

Rendszeres karbantartás

A hátrányok közé tartozik a zsák nélküli porszívók gyűjtőtartályainak rendszeres karbantartása és kimosása. A zsákos porszívók esetében szükség van a porzsákok megvásárlására és rendszeres cseréjére is.

Műszaki paraméterek, avagy mire figyeljünk oda a porszívó kiválasztásakor

Teljesítmény

Ez a szívóteljesítményt jelenti, amely meghatározza a porszívózás teljesítményét. Minél magasabb értéket választ, annál jobb lesz a porszívózás. Ne feledje, hogy szőnyeg porszívózásához mindig nagyobb szívóteljesítmény kell, míg padló és sima felületek porszívózásához elég a kisebb szívóteljesítmény.

A botporszívók szívóteljesítményét air wattban, a robotporszívókét pedig pascalban adják meg. A klasszikus porzsákos és porzsák nélküli porszívók esetében bonyolultabb a helyzet, ugyanis az energiacímkék érvényességének megszűnése után, amikor a szőnyeg és a kemény padló porszívózásához feltüntetett A értékből tudni lehetett, hogy az adott porszívó mennyire erős, ma már sehogy sem lehet tájékozódni a termék kiválasztásakor. Az egyetlen megadott érték a motor bemeneti teljesítménye wattban, de ez nem a porszívó szívóerejét jelzi, hanem azt, hogy mennyi áramot fogyaszt.

Vannak olyan 400 W-os bemeneti teljesítményű porszívók is a piacon, amelyek ugyanolyan erősek, mint például egy 2000 W-os bemeneti teljesítményű porszívó. Hogy ez hogyan lehetséges? Az alkalmazott technológiák fejlődése miatt. A 900 W feletti teljesítményű, általában 4-5 éves porszívók még nem rendelkeznek modern, kis energiaigényű de nagy teljesítményű motorral, és nincs optimalizált szívó- és szűrőhatásuk sem. Lényegesen zajosabbak, mint a modern porszívók, teljesítményükben pedig minimum hasonlóak. Ezért nem kell megijedni a 400 W bemeneti teljesítményű porszívóktól. Kiváló teljesítményt fognak nyújtani minden padlón, beleértve a szőnyegeket is, ráadásul sokkal csendesebbek, és főleg sokkal takarékosabbak lesznek.

A porszívók tartozékai

A legtöbb porszívótípus tartozékokkal is felszerelhető, amelyekkel gyorsabbá és könnyebbé teheti a rendszeres takarítást. A porszívóhoz vásárolhat:

  • Turbókefét, amely a már említett állati szőr és haj eltávolítására alkalmas.
  • Keskeny fúvókát a nehezen hozzáférhető helyekre való bejutáshoz.
  • Kihúzható teleszkópos nyelet, amellyel beállíthatja magának a megfelelő nyélmagasságot és kényelmesebbé teheti a porszívózást.

Melyik porszívónál mi „száll el” először? Mi a helyzet a garanciával, az alkatrészek elérhetőségével és a javításokkal?

Rendszeres karbantartás

Segítse, hogy a kiválasztott porszívó hosszú élettartamú lehessen, és ügyeljen a rendszeres karbantartásra. A porzsák nélküli porszívók esetében rendszeresen tisztítani kell a gyűjtőtartályt, és legalább időnként ki kell cserélni vagy meg kell tisztítani a motor előtt lévő porszűrőt.  Robotporszívó esetén általában ajánlott minden porszívózás után kitisztítani a gyűjtőtartályt és időnként a szűrőt is. Ha a szűrőt nem tisztítják, fennáll a veszélye annak, hogy idővel a porszívó motorja eltömődik, és a porszívó port és allergéneket bocsát ki a levegőbe. 

Ha probléma adódik, ellenőrizze

Számoljon azonban azzal, hogy még a legjobb porszívók sem tartanak örökké. Ha bármilyen probléma merül fel a porszívóval, először ellenőrizze, hogy nincs-e eldugulva a porszívó fúvókája, majd ellenőrizze a porszívó csövét és tömlőjét, hogy nem akadt-e meg bennük egy véletlenül felszívott tárgy. A következő lépésben ellenőrizze, hogy a zsák nincs-e tele. Nézze meg a szűrőt is a motor bemeneti nyílásánál, amely szintén eltömődhet. A leggyakoribb problémák közé tartozik a HEPA-szűrő eltömődése, amely általában a porszívó hátulján található.

Javítás és garancia

Minden új termékre a törvényes kétéves garanciaidő vonatkozik. Érdeklődjön a kiterjesztett garancia lehetőségéről vagy válasszon olyan porszívómárkát, amely akár 5 vagy 10 év garanciát nyújt a javításokra és a pótalkatrészek szállítására.

Robotporszívó Rowenta Explorer Series 40 RR7267WH Animal Connect

Robotporszívó Rowenta Explorer Series 40 RR7267WH Animal Connect

Tulajdonságok A Rowenta porszívók csendesek és nagy teljesítményűek. Intelligens navigáció és nagy szívóteljesítmény 2300 Pa-ig. A Rowenta Explorer 40-es sorozatú RR7267WH robotporszívó az Aqua Power rendszerrel és az Animal Turbo kefével szakértő a takarításban. Önálló módon működik, és nagyon hatékonyan takarít fel. 3 tisztítási mód igazán egyszerűvé teszi a működést. Legfontosabb tudnivalók robotporszívó felmosóval Hatékony működés Smart Discovery 2.0 navigáció 3 tisztítási mód 2 oldal + Animal Brush ecset 150 perc. Működés

RR7267WH
Készleten
96990 HUF
Részletek
Robotporszívó Rowenta X-Plorer Serie 50 Animal RR7375WH

Robotporszívó Rowenta X-Plorer Serie 50 Animal RR7375WH

Tulajdonságok A Rowenta RR7375WH X-Plorer Serie 50 robotporszívó felmosóval három tisztítási móddal rendelkezik. Kétoldalas keféivel még a nehezen elérhető helyeket is könnyen felporszívózza és felmossa, például a sarkokban és a falak mentén. Az állattulajdonosok élvezni fogják a haj, a szőrzet és a makacs szennyeződések tisztítására szolgáló készletet például: az Animal Turbo Brush -ot úgy tervezték, hogy összegyűjtse kedvenceinek lehullott szőrét, az Animal Scrub felmosó pedig gondoskodik a padló folyamatos tisztán tartásáról. A robotporszívó kompatibilis a mobil alkalmazásokkal és a hangsegédekkel. Egy töltéssel akár 120 perc folyamatos működést is kibír. Fontos tudnivalók 2 az 1 -ben kialakítás: porszívó és felmosó egyben Működési idő töltésenként akár 2 óra 3 tisztítási mód: feltérképezés körkörös fal mentén Precíz navigáció Smart Exploration 4.0 Tisztítás tervezése az alkalmazás használatával Tiltott zónák beállításának lehetősége Infravörös érzékelők akadályfigyeléshez Hangsegédekkel vezérelhető Erőteljes szűrő a por és szennyeződések szűrésére Tisztítja a sarkokat és a nehezen hozzáférhető helyeket is Erőteljes BLDC motor 3 érzékelő a lépcsőről leesés ellen Li-ion akkumulátor

RR7375WH
Készleten
65990 HUF
Részletek
Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH

Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH

Tulajdonságok A Rowenta porszívók csendesek és nagy teljesítményűek. Intelligens navigáció és nagy szívóerő 2300 Pa-ig. A Rowenta RR7447WH felmosóval ellátott,  keskeny kialakítású robotporszívó soha nem látott technológiát rejt a padlótisztítás maximális egyszerűsítése érdekében. Nagyon hatékonyan és könnyedén porszívózik és mos fel, ezenkívül a rendkívül hatékony szűrőnek köszönhetően a por akár 99% -át is megfogja, így allergiás családok számára is kifejezetten alkalmas. Legfontosabb tudnivalók Robotporszívó felmosóval Karcsú kivitel (csak 6 cm magasság) Intelligens navigációs rendszer Működési idő 60 perc. 3 tisztítási mód Nagy hatásfokú porszűrő

RR7447WH
Készleten
101699 HUF
172990 HUF
Részletek
Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 60 RR7455WH

Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 60 RR7455WH

Tulajdonságok A Rowenta porszívók csendesek és nagy teljesítményűek. Intelligens navigáció és nagy szívóerő 2300 Pa-ig. A Rowenta RR7455WH felmosóval ellátott,  keskeny kialakítású robotporszívó soha nem látott technológiát rejt a padlótisztítás maximális egyszerűsítése érdekében.Könnyedén porszívózik és mos fel, és a rendkívül hatékony Animal Turbo kefének köszönhetően a kisállatszőrt is egyszerűen lehet vele feltakarítani. Legfontosabb tudnivalók Robotporszívó felmosóval Karcsú kivitel (csak 6 cm magasság) Intelligens navigációs rendszer Működési idő 60 perc. 3 tisztítási mód Animal Turbo kefe + 2 oldalkefe

RR7455WH
Készleten
98776 HUF
172990 HUF
Részletek
Robotporszívó Rowenta X-Plorer Series 75 Animal RR7675WH

Robotporszívó Rowenta X-Plorer Series 75 Animal RR7675WH

Tulajdonságok A Rowenta X -Plorer Serie 75 típusú robotporszívó 2700 Pa szívóteljesítményű. Egyszerre porszívózik és felmos, üssön két legyet egy csapásra- és egy speciális Animal Turbo kefével is feltakarítja az állatszőrt. Kétféle felmosót tartalmaz, a piros Animal Scrub felmosórongyot makacs foltokra tervezték, és a kéket pedig a rendszeres tisztításra. A Rowenta X-Plorer Serie 75 egyetlen feltöltéssel akár 150 percig is használható a a kiváló minőségű lítium-ion akkumulátornak köszönhetően . A robot modern, fejlett lézeres kamera technológiával van felszerelve a nagy pontosságú navigációhoz, és intelligens érzékelőkkel rendelkezik, amelyek biztosítják a porszívó pontos és biztonságos mozgását a helyiségben. A feltöltés körülbelül 4 órát vesz igénybe, a 0,4 literes portároló még akkor is kényelmes, ha nagyobb helyiségekben használja. Kényelmesen megtervezheti a takarítást bármikor és bárhonnan a mobil alkalmazásból . 4 az 1 -ben tisztítás A robot rendkívül hatékony motoros Animal Turbo kefével van felszerelve, amely tökéletes porszívózási eredményeket biztosít. Ez a kefe sörtékkel és szilikonnal tökéletesen feltakarít. 4 tisztítási program vagy 4 energiatakarékos üzemmód gondoskodik a tökéletes tisztításról. Választhat Eco, Standard, High vagy Boost módok közül. Az automatikus tisztítást úgy tervezték, hogy lefedje otthonának minden centiméterét. Pihenjen, ameddig a porszívó feltakarít Kényelmesen megtervezheti a takarítást a Rowenta X-Plorer Serie 75 porszívóval-beleértve a no-go és no-mop zóna beállításokat, bármikor és bárhonnan az innovatív mobilalkalmazásnak köszönhetően. A WiFi -hez való automatikus csatlakozásnak köszönhetően a porszívó kezelése teljesen egyszerű. Legfontosabb tudnivalók 2 az 1 -ben kialakítás: porszívó és felmosó egyben Üzemidő töltéssel 150 percig. Szívóteljesítmény 2700 Pa 4 tisztítási mód: Eco, Standard, High és Boost Intensive Power mód Tartalmaz egy motoros kefét és 2 féle felmosót (felmosórongy a rendszeres tisztításhoz és felmosórongy az ellenálló foltokhoz) Két oldalkefe a sarokban történő tisztításhoz Pontos navigáció: a robot pontosan tudja, hol tisztított már, nem esik le a lépcsőn Navigációs módszer: lézerkamera 0,4 literes szeméttároló Takarítás tervezése az alkalmazás segítségével Tiltott zónák beállításának lehetősége Hangsegédekkel vezérelhető Zaj csak 60 dB Erőteljes szűrő a por és a szennyeződés szűrésére BLDC motor

RR7675WH
Készleten
169990 HUF
Részletek
Robotporszívó Rowenta X-Plorer Series 75 Total Care RR7687WH

Robotporszívó Rowenta X-Plorer Series 75 Total Care RR7687WH

Tulajdonságok A Rowenta XPLORER Serie 75 robotporszívó a modern formatervet egyesíti a felhasználóbarát kezeléssel, kiváló megoldást kínálva ezzel a takarításhoz, ami teljes könnyedséggel lefedi az egész otthonát. Ez a rendkívüli robotporszívó bárhová elér, rendkívül pontos navigációval felszerelt és személyre szabott módon feltérképezi az otthonát. A készüléket könnyen lehet kezelni és hangvezérlésekkel kompatibilis, ingyenes alkalmazások segítségével (Google Assistant, Alexa az Amazontól). A legmodernebb technológia 4 az 1-ben takarítást biztosít: A mindkét oldalon elhelyezett kefék eljutnak a sarkakba és a nehezen hozzáférhető helyekre, az Animal Turbo Brush kefe egyaránt feltakarítja az állati szőröket és a szőnyegen lévő nagyobb porokat is, a BLDC motor tartósan magas, akár 2 700 Pa szívóteljesítmény biztosít, míg az Aqua Power System a padlófelületek feltörlésére szolgál. Az Auto Boost funkció szőnyeg porszívózásánál automatikusan átállítja a teljesítményt, míg az Animal Scrub felmosórongy eltávolítja a padlóról a makacs foltokat. Az eredmény a takarítás egyedülálló automatikus megoldása, amely tökéletesen tiszta lakást és rendkívül sok szabadidőt eredményez Önnek. Legfontosabb tudnivalók Lézeres navigáció: hatékony takarítás és egyedi beállítás érdekében Aqua Power System a padlófelületek feltörléséhez Animal Care– megoldás házikedvencek számára Automata porszívó ingyenes alkalmazásokkal (iOS-hoz és Androidhoz), kompatibilisek az Amazon/ Google Assistanthoz csatlakozó Alexa hangvezérléssel 10 év szervizgarancia  Egyszerű használat: 4 teljesítményszint (Eco, Standard, High, Boost) Egyedi: Jelölje ki azokat a helyeket, ahová nem szeretné, hogy a robotporszívó eljusson, aktiválja a kis területeken való porszívózás beállítást és további funkciókat az egyedi, pontosan a saját igényei szerinti beállítás lehetőségének köszönhetően Allergia elleni szett

RR7687WH
Készleten
135990 HUF
Részletek
Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 80 RR7755WH

Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 80 RR7755WH

Tulajdonságok A Rowenta porszívók csendesek és nagy teljesítményűek. Intelligens navigáció és nagy szívóerő 2300 Pa-ig. A Rowenta Robot Explorer S80 RR7755WH robotporszívó példátlanul megkönnyíti a tisztítást. Tökéletesen feltérképezi a teret, és az egy lépésben történő pontos porszívózás mellett fel is mos. A speciális Animal Turbo Brush kefének köszönhetően a kisállatszőrt is egyszerűen lehet vele feltakarítani. Legfontosabb tudnivalók Robotporszívó felmosóval Kompatibilis az iOS és az Android rendszerekkel Automatikus WiFi kapcsolat Animal Turbo Brush 3 teljesítményszint Működési idő 90 perc

RR7755WH
Készleten
159990 HUF
Részletek
Robotporszívó Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975WH

Robotporszívó Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975WH

Tulajdonságok Hihetetlenül erős Hölgyeim és uraim, ez az rendkívüli robotporszívó a válasz az egyszerű takarításra! A legjobb porszívó Rowenta X-Plorer S95 hihetetlenül erős BLDC motorral és felmosóval is rendelkezik, és rendkívüli szívóteljesítménye akár 12 000 Pa! Összehasonlításképpen: a Serie 80 modell 2300 Pa szívóteljesítményű. Az új S95 Animal így lélegzetelállító tisztítási eredményeket hoz, és az elektronikusan vezérelt felmosóval együtt egy mozdulattal gondoskodik a háztartás tökéletes tisztításáról. Ugyanakkor rendkívül csendes működést eredményez mindössze 60 dB hangerőn! 4 az 1 -ben tisztítás A robotporszívó felszerelése 3 speciális kefét és 2 felmosót tartalmaz, amelyek különböző szennyeződéseket képesek kezelni. Az Animal Turbo kefe sörtékkel és szilikonnal könnyedén gyűjti össze az állati szőrt, míg a Precision Turbo szilikon fej tökéletes a hosszú haj takarításához, a Downy Turbo szőrös fej pedig tökéletesen feltakarítja a port és a finom részecskéket. A piros Animal Scrub felmosórongyot  ellenálló foltokra tervezték. A kék felmosórongyot pedig rutinszerű tisztításra szánják. 4 tisztítási program vagy 4 energiatakarékos üzemmód gondoskodik a tökéletes tisztításról. Választhat Eco, Standard, High vagy Boost módok közül. Az automatikus tisztítást úgy tervezték, hogy lefedje otthonának minden centiméterét. A porszívó automatikusan beállítja a teljesítményszintet a padlófelület és a szőnyeg mély tisztításához. Kíváncsi rá, hogy vajon rá tud-e menni a szőnyegre? Zökkenőmentesen! A Rowenta X-Plorer 95-ös sorozatú Animal RR7975WH robotporszívó le tudja győzni az akadályokat 1,6 cm magasságig felmosóval és 1 cm-es felmosórongy nélkül! Megállíthatatlan! A Rowenta X-Plorer S95 lítium-ion akkumulátorának köszönhetően egyetlen töltéssel akár 4 órát is üzemel. A robot modern, fejlett lézertechnológiával van felszerelve a nagy pontosságú lézeres navigáció és a térképezés érdekében. Intelligens érzékelői biztosítják a porszívó pontos és biztonságos mozgását a helyiségben, és megvédik az ütközéstől és a leeséstől. Ha a porszívó már lassan lemerül, automatikusan visszatér a töltőállomáshoz. Az újratöltés körülbelül 4 órát vesz igénybe. A 0,5 l űrtartalmú portároló akkor is kényelmes, ha nagyobb helyiségekben használja. Az innovatív mobilalkalmazásnak köszönhetően bármikor és bárhonnan kényelmesen ütemezheti a takarítást-beleértve a no-go és no-mop zónák beállítását. A robot hangsegédekkel is kompatibilis. A WiFi -hez való automatikus csatlakozásnak köszönhetően a porszívó kezelése teljesen egyszerű. Legfontosabb tudnivalók 2 az 1 -ben kialakítás: porszívó és felmosó egyben Üzemidő töltéssel 4 óráig. Szívóteljesítmény 12.000 Pa 4 tisztítási mód: Eco, Standard, High és Boost Intensive Power mód Tartalmaz 3 tartozék és 2 törlőkendőt, amelyek képesek kezelni az állati szőrzetet és a hosszú hajat Elektronikusan vezérelhető Lézeres navigáció 0,5 l űrtartalmú portároló Tiltott zónák beállításának lehetősége Hangsegédekkel vezérelhető Zaj csak 60 dB

RR7975WH
Készleten
199990 HUF
Részletek
Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR8275WH S45 Aqua fekete

Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR8275WH S45 Aqua fekete

Tulajdonságok A Rowenta X-Plorer Series 45 Aqua Black robotporszívó RR8275WH három fő elemmel van felszerelve, amellyel elkerülheti az akadályokat: infravörös érzékelők, lökhárít és lépcsőn leesés elleni érzékelők. Gondoskodik otthona tökéletes takarításáról – két oldalkefe a sarkok és nehezen elérhető helyek tisztítására, egy turbókefe a könnyű porgyűjtéshez, egy szívómotor a megbízható szívóerőért és egy Aqua Power rendszer felületek hatékony felmosásához. A hosszú élettartamú akkumulátor 150 perces tisztítást és 30 perces automatikus újratöltési funkciót biztosít egyetlen töltéssel: ha az akkumulátort újra kell tölteni, a robot automatikusan visszatér a dokkoló állomásra. Ehhez három tisztítási mód közül választhat az Ön igényei szerint: automatikus üzemmód, automatikus expressz üzemmód a gyors tisztításhoz (30 perc), valamint mód a falak és bútorok menti por eltávolításához. Fontos tudnivalók Robotporszívó a könnyű tisztításért 4 az 1-ben tisztítás Fejlett érzékelők az ütések és balesetek megelőzésére Aktív motoros kefe a hatékony tisztításhoz Aqua Force rendszer a padló porszívózásához és felmosásához egy lépésben Az ingyenes alkalmazás (iOS és Android) ütemezést, leképezési testreszabást és egyebeket kínál, és kompatibilis a hangsegédekkel 150 perc tisztítás egyetlen töltéssel (Li-Ion akkumulátor) 30 perces automatikus töltési funkció Teljes akkumulátortöltési idő: 360 perc Három tisztítási mód Feltöltésenként akár 150 m² takarítás Portartály térfogata: 0,44 l Tartozékok: 2 × felmosó a rutintisztításhoz

RR8275WH
Készleten
83990 HUF
Részletek
Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR8277WH S45 Aqua fehér

Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR8277WH S45 Aqua fehér

 Tulajdonságok A Rowenta X-Plorer Series 45 Aqua White RR8277WH robotporszívó három fő elemmel van felszerelve, amellyel elkerülheti az akadályokat: infravörös érzékelők, lökhárító és lépcsőn leesés elleni érzékelők. Gondoskodik otthona tökéletes takarításáról – két oldalkefe a sarkok és nehezen elérhető helyek tisztítására, egy turbókefe a könnyű porgyűjtéshez, egy szívómotor a megbízható szívóerőért és egy Aqua Power rendszer felületek hatékony felmosásához. A hosszú élettartamú akkumulátor 150 perces tisztítást és 30 perces automatikus újratöltési funkciót biztosít egyetlen töltéssel: ha az akkumulátort újra kell tölteni, a robot automatikusan visszatér a dokkoló állomásra. Ehhez három tisztítási mód közül választhat az Ön igényei szerint: automatikus üzemmód, automatikus expressz üzemmód a gyors tisztításhoz (30 perc), valamint mód a falak és bútorok menti por eltávolításához. Fontos tudnivalók Fejlett érzékelők az ütések és balesetek megelőzésére Aktív motoros kefe a hatékony tisztításhoz Aqua Force rendszer a padló porszívózásához és törléséhez egy lépésben Az ingyenes alkalmazás (iOS és Android) ütemezést, leképezési testreszabást és egyebeket kínál, és kompatibilis a hangsegédekkel 150 perc tisztítás egyetlen töltéssel (Li-Ion akkumulátor) 30 perces automatikus töltési funkció Teljes akkumulátortöltési idő: 360 perc. Három tisztítási mód Feltöltésenként akár 150 m² takarítás Portartály térfogata: 0,44 l Tartozékok: 2 × felmosó a rutintisztításhoz

RR8277WH
Készleten
66990 HUF
83190 HUF
Részletek

A legtöbb esetben a meghibásodott porszívó megjavítható. Csak az olyan elavult porszívókat nem javítják, amelyekhez már nem lehet új pótalkatrészeket szerezni. A kiválasztott modern robotporszívóknál szinte minden alkatrész cserélhető. Jó hír, hogy az intelligens elektronikus eszközök esetében a meghibásodások aránya nem olyan gyakori, mint gondolnánk.

Ár/teljesítmény arány – mennyibe kerülnek a porszívók? És mi az, amiért megéri többet fizetni?

Hosszú távú befektetés

Ha az otthoni főporszívóját akarja kiválasztani, próbáljon meg olyan paraméterek alapján dönteni, amelyek az ön legkényesebb igényeit is kielégítik. Természetesen választáskor az árat is vegye figyelembe, de ebben az esetben ez egy hosszú távú befektetés az egészséges életbe, a rendezett és kellemes környezetbe, valamint a rendszeres takarítással járó munka megkönnyítéséhez. Próbálja meg kiszámolni, mennyi időbe telik egy háztartás takarítása egy régi és alig működő készülékkel és rá fog jönni, hogy a mai modern korban ugyanezt az időt másra is fordíthatná. Ne féljen beszerezni egy robotporszívót, és tegye meg az első lépést a kényelem és a boldog család felé.

Miért éri meg felárat fizetni

Hasonlítsa össze a porszívó árát a szívóteljesítménnyel, és vegye figyelembe az egyéb technológiai és tervezési paramétereket. Ne féljen kicsit többet fizetni a fejlett ciklontechnológiáért, amely tökéletesen megszabadítja a portól. A lézeres robotporszívók fejlett navigációs rendszere vagy a padló egyidejű porszívózására és felmosására szolgáló speciális tartozék szintén nagyszerű befektetés a háziállatot tartók számára.

A porszívók ára

Egy porszívó ára több ezer korona is lehet. A robotporszívók és a jobb minőségű porszívók esetében azonban ez tízezer vagy még több is lehet. Hasonlítsa össze a kiválasztott porszívó árát és teljesítményét, és válasszon egy közepes árú porszívót. Ha a pénzügyi helyzete nem engedi meg, válasszon olcsóbb megoldást egy bot- vagy kézi porszívó formájában.

TIPP: Az is fontos, egy olyan márkát válasszon, amelynek jó hírnévnek örvend a piacon és megfelelő szervizhálózattal rendelkezik. Ezeknél számítani lehet arra, hogy pár év múlva még mindig kaphatók lesznek pótalkatrészek és tartozékok, ami a kisebb márkák esetében többnyire nem érvényes.

A legújabb trendek és a porszívók jövője

Napjaink legnépszerűbb porszívói közé egyértelműen a robotporszívók tartoznak, melyek célja, hogy megkönnyítsék a takarítástés kellemesen meglepjék önt egy tiszta és otthonos lakással. A jövő trendje is ebbe az irányba mutat, számos ismert és nagy vállalat tűzte ki célul a legtöbb tevékenység automatizálását, valamint a robotizált készülékek és az intelligens technológiák minél nagyobb mértékű alkalmazását.

Ma már népszerű a készülékek mobiltelefon, táblagép vagy számítógép segítségével történő vezérlése, de a jövőben a tervek szerint elsősorban a hangvezérlésre és egy olyan funkcionális otthon létrehozására összpontosítanak majd, amely elvégzi ön helyett a takarítást és egyéb feladatokat.

Legfrissebb cikkek


Kategória

Termékek

Morzsaporszívó Rowenta Extenso Cyclonic AC476901 7.2 V
Morzsaporszívó Rowenta Extenso Cyclonic AC476901 7.2 V
25190 HUF
Morzsaporszívó Rowenta X Touch AC9736WO
Morzsaporszívó Rowenta X Touch AC9736WO
41207 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta Dual Force RH6735WH 2in1
Vezeték nélküli porszívó Rowenta Dual Force RH6735WH 2in1
49990 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta Dual Force RH6737WH 2in1
Vezeték nélküli porszívó Rowenta Dual Force RH6737WH 2in1
49869 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta Dual Force RH6751WO 2in1
Vezeték nélküli porszívó Rowenta Dual Force RH6751WO 2in1
49455 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta Dual Force RH6756WO 2in1
Vezeték nélküli porszívó Rowenta Dual Force RH6756WO 2in1
54390 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Pert RH6837WO 6.60 Essential
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Pert RH6837WO 6.60 Essential
72990 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Pert RH6878WO 6.60 Animal
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Pert RH6878WO 6.60 Animal
77281 HUF
Vezeték nélküli porszívó  Rowenta RH6973WO X-Pert 3.60
Vezeték nélküli porszívó Rowenta RH6973WO X-Pert 3.60
59990 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force 8.60 - Allergy RH9638WO
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force 8.60 - Allergy RH9638WO
75190 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force 8.60 Animal RH9677WO
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force 8.60 Animal RH9677WO
91990 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force 8.60 Aqua RH9690WO
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force 8.60 Aqua RH9690WO
95990 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex RH9878WO 11.60 Animal
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex RH9878WO 11.60 Animal
116790 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex 11.60 Animal RH9879WO
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex 11.60 Animal RH9879WO
116790 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex 11.60 Aqua RH9890WO 3in1
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex 11.60 Aqua RH9890WO 3in1
133590 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex RH9898WO 11.60 Aqua
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex RH9898WO 11.60 Aqua
133590 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex RH9958WO 14.60 Animal
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex RH9958WO 14.60 Animal
109990 HUF
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex RH9990WO 14.60 Aqua
Vezeték nélküli porszívó Rowenta X-Force Flex RH9990WO 14.60 Aqua
175990 HUF
Porzsák nélküli porszívó Swift Power Cyclonic RO2933EA
Porzsák nélküli porszívó Swift Power Cyclonic RO2933EA
39886 HUF
Porzsák nélküli porszívó Swift Power Cyclonic Home& Car RO2981EA
Porzsák nélküli porszívó Swift Power Cyclonic Home& Car RO2981EA
49990 HUF
Porzsákos porszívó Rowenta Compact Power RO3927EA
Porzsákos porszívó Rowenta Compact Power RO3927EA
30548 HUF
Porzsákos porszívó Rowenta Compact Power RO3985EA
Porzsákos porszívó Rowenta Compact Power RO3985EA
39479 HUF
Porzsák nélküli porszívó Rowenta Compact Power XXL RO4825EA
Porzsák nélküli porszívó Rowenta Compact Power XXL RO4825EA
40036 HUF
Porzsák nélküli porszívó Rowenta Compact Power XXL RO4871EA
Porzsák nélküli porszívó Rowenta Compact Power XXL RO4871EA
50390 HUF
Porzsák nélküli porszívó Rowenta SF Cyclonic 69db RO7212EA
Porzsák nélküli porszívó Rowenta SF Cyclonic 69db RO7212EA
58390 HUF
Porzsák nélküli porszívó Rowenta Silence Force RO7260EA
Porzsák nélküli porszívó Rowenta Silence Force RO7260EA
79420 HUF
Porzsákos porszívó Rowenta Silence Force Allergy + RO7487EA
Porzsákos porszívó Rowenta Silence Force Allergy + RO7487EA
113990 HUF
Porzsák nélküli porszívó Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO7690EA
Porzsák nélküli porszívó Rowenta Silence Force Animal Care Pro RO7690EA
119990 HUF
Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH
Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 60 RR7447WH
101699 HUF
Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 60 RR7455WH
Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 60 RR7455WH
98776 HUF
Robotporszívó Rowenta X-Plorer Series 75 Animal RR7675WH
Robotporszívó Rowenta X-Plorer Series 75 Animal RR7675WH
169990 HUF
Robotporszívó Rowenta X-Plorer Series 75 Total Care RR7687WH
Robotporszívó Rowenta X-Plorer Series 75 Total Care RR7687WH
135990 HUF
Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 80 RR7747WH
Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 80 RR7747WH
159990 HUF
Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 80 RR7755WH
Robotporszívó Rowenta Explorer Serie 80 RR7755WH
159990 HUF
Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR7865WH Series 120 Animal&Allergy fekete mesterséges intelligenciáva
Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR7865WH Series 120 Animal&Allergy fekete mesterséges intelligenciáva
160679 HUF
Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR7877WH Series 120 fehér mesterséges intelligenciával
Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR7877WH Series 120 fehér mesterséges intelligenciával
151990 HUF
Robotporszívó Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975WH
Robotporszívó Rowenta X-Plorer Serie 95 Animal RR7975WH
199990 HUF
Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR8275WH S45 Aqua fekete
Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR8275WH S45 Aqua fekete
83990 HUF
Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR8277WH S45 Aqua fehér
Robotporszívó Rowenta X-Plorer RR8277WH S45 Aqua fehér
66990 HUF
Gőztisztító Rowenta Clean & Steam Revolution RY7757WH
Gőztisztító Rowenta Clean & Steam Revolution RY7757WH
85590 HUF
Gőztisztító Rowenta Clean & Steam Revolution RY7777WH
Gőztisztító Rowenta Clean & Steam Revolution RY7777WH
92690 HUF
Gőztisztító Rowenta Clean & Steam Multi RY8544WH
Gőztisztító Rowenta Clean & Steam Multi RY8544WH
174990 HUF
Gőztisztító Rowenta Clean & Steam Multi RY8561WH
Gőztisztító Rowenta Clean & Steam Multi RY8561WH
114392 HUF

Kapcsolódó e-shop kategóriák


További cikkek

Ismerje meg az Európában gyártott újgenerációs rúdporszívókat. Bemutatjuk a Rowenta X-Force Flex 12.60 Neo-t és a Rowenta X-Force Flex 13.60-at.

Ismerje meg az Európában gyártott újgenerációs rúdporszívókat. Bemutatjuk a Rowenta X-Force Flex 12.60 Neo-t és a Rowenta X-Force Flex 13.60-at.

A Rowenta X-Force Flex rúdporszívó új modelljeinek – 12.60 Neo Allergy és 13.60 Animal - innovációi térdre kényszerítik Önt, persze csak átvitt értelemben! A piacon lévő más termékekhez képest ezek a rúdporszívók kitűnnek a többi közül a flex technológiának köszönhetően: a szívócső egy gombnyomással derékszögbe hajlítható, ami biztosítja a bútorok alatti könnyű tisztítást. Így tehát porszívózás és padlómosás közben sem kell lehajolnia vagy letérdelnie.

Olvassa el a teljes cikket
Gőzölős vasaló – mik az előnyei és hogyan működik?

Gőzölős vasaló – mik az előnyei és hogyan működik?

A vasalás fárasztó, kimerítő és időigényes tevékenység? Ez már a múlt korok mítosza! A legújabb technológiáknak és innovációknak köszönhetően nem kell aggódnia a vasalás miatt, épp ellenkezőleg. A gőzölős vasaló az egyik legelterjedtebb vasalótípus. És nem véletlenül. Milyen előnyei vannak és mitől különleges a gőzölős vasaló?

Olvassa el a teljes cikket
Újdonságok a porszívók világából

Újdonságok a porszívók világából

A modern kor a háztartási munkák és a rendszeres takarítás terén jól megérdemelt kényelmet biztosít számunkra. A legkevésbé népszerű tevékenységek között vezet a porszívózás. Felejtse el a tömlőt és a kábelt, amiben állandóan megbotlott. A 21. században a porszívózás már gyerekjáték. Inspirálódjon a porszívók világának legújabb trendjeivel.

Olvassa el a teljes cikket