Home & Cook Blog> Otthon> Hogyan porszívózzunk és mossunk fel egy lépésben?
15.1.2024

Hogyan porszívózzunk és mossunk fel egy lépésben?

Miért érdemes egyszerre porszívózni és felmosni? Számos előnye van

Nem kell több időt a takarítással tölteni, mint amennyi valóban szükséges. A modern megoldásoknak köszönhetően ma már egyszerre lehet porszívózni és felmosni. Egy olyan géppel, amely ezt a megoldást kínálja, a ház vagy lakás kitakarítása az eredeti idő felére csökkenhet. Az ilyen készülék egy lépésben alaposan felmossa a padlót és tökéletesen felporszívózza a szőnyegeket. Ráadásul ezek a gépek praktikus vezeték nélküli változatban is beszerezhetők, így otthonunk minden szeglete könnyen takarítható velük. A felmosó funkcióval rendelkező  porszívók garantálják az alapos takarítást, amely hatékonyan és maximális kényelemmel végezhető.

Hogyan működik a felmosás funkcióval rendelkező porszívóval és milyen felületeket lehet vele takarítani?

Többféle ilyen típusú porszívó kapható, de ezek kissé eltérő módon működnek.

A legsokoldalúbb a botporszívó, amellyel nem csak a padlót, hanem az autót, a plafon alatti pókhálókat stb. is megtisztíthatjuk. Ilyen például az automatikus felületérzékeléssel rendelkező Rowenta X-Force Flex rúdporszívó, amely az intelligens technológiának köszönhetően a padló típusához igazítja a teljesítményét és a szívási erejét, és maga is képes érzékelni a szennyeződés mértékét. A Rowenta X-Force Flex botporszívók nagyon népszerűek, és több modell közül választhatunk, amelyekkel nem csak egy lépésben lehet porszívózni és felmosni, hanem az egész háztartás egyszerű takarításához számos más intelligens funkcióval is rendelkeznek.

Egy másik típusú felmosás funkcióval rendelkező botporszívó, amely szintén nagyon hatékony és meghízható, a Rowenta X-Combo Allergy. Ez az elektronikus mopvezérléssel ellátott, ultrakönnyű akkumulátoros botporszívó kemény padlóhoz készült, és két forgó moppal kombinálja a hatékony porszívózást és az aktív felmosást. A Rowenta X-Combo Allergy porszívóval egyszerre lehet a kemény padlót porszívózni és felmosni, így akár a felére csökkenthet a  takarítási idő.

A Rowenta X-Plorer robotporszívók nagyszerűen működnek porszívóként és felmosó eszközként is, és az egész lakás automatikusan kitakarítják. Ezek az intelligens készülékek tökéletesen porszívóznak, alaposan tisztítják a sarkokat és a szegélyeket, és Smart Aqua elektronikus felmosóval is rendelkeznek.  A felmosást és a porszívózást teljesen automatikusan végzik a mobilalkalmazás speciális beállításainak segítségével. A Rowenta X-Plorer robotporszívók a szőnyegeket is felismerik, és felmosáskor automatikusan leállítják a vízáramlást, vagy be lehet állítani felmosásmentes zónákat is a lakásban.

A porszívó és felmosó  2 az 1-ben készülékek másik típusa a Rowenta Clean & Steam Multi 2 az 1-ben gőztisztító és porszívó, amely egy nagy teljesítményű, zsák nélküli porszívó és egy gőzmop kombinációja. A gőz erejének köszönhetően nincs szükség tisztítószerek használatára, hiszen a gőzzel történő fertőtlenítés az egyik leghatékonyabb tisztítási módszer. A levehető gőzegységgel a lakás bármely része könnyen takarítható – fürdőszobai fugák újra csillognak, a sütő is ragyogóan tiszta lesz. A géphez rengeteg tartozék tartozik, például ablaktisztításhoz is találunk kiegészítőket.

Milyen felületek takarításához használhatjuk a porszívót? Gyakorlatilag minden felületre alkalmas. Szőnyeg, csempe, parketta vagy linóleum. A beépített kézi porszívóval ellátott botporszívókat használhatjuk háziállatok utáni takarításra, bútorok, ülések tisztítására vagy akár az autó kitakarításához.

Hogyan kell egy lépésben porszívózni és felmosni?

Az egyszerre porszívózó és felmosó porszívók használata nagyon egyszerű. Töltsünk  tiszta, hideg vizet a víztartályba tisztítószer nélkül, válasszuk ki az adott tisztítási módot (porszívózás, felmosás vagy a kettő kombinációja), és lássunk munkához. Amikor a felmosás befejeződött, öntsük ki a maradék vizet a tartályból, és öblítsük ki azt. Ezután ürítsük ki a portartályt is.

Nem csak az allergiások vagy a kisgyermekes családok fogják imádni a felmosni is tudó porszívót

A felmosó funkcióval ellátott porszívó egy olyan praktikus eszköz, amelyet mindenki szívesen használ.. Különösen azok fogják örömmel használni, akiknek fontos a gyakori és rendszeres takarítás. Az allergiások vagy a kisgyermekes családok, akiknek különösen fontos a tiszta otthon (és különösen a tiszta padló) rajongani fognak érte. Egy olyan porszívó, amely egyszerre porszívózik és felmos, szintén remek segítség olyan időszakban, amikor sokat kell takarítani otthonunkban, például karácsony vagy húsvét előtt.

Porszívó, amely egyszerre porszívózik és felmos: Mennyi az élettartama?

Az egyszerre porszívózni és felmosni képes Rowenta gépek tartós, erős  anyagokból készülnek, és úgy tervezték őket, hogy magas minőségükkel és időtálló kialakításukkal sokáig szolgáljanak minket. Ennek köszönhetően hosszú ideig használhatjuk őket a mindennapokban. A Rowenta márka a klasszikus garancia mellett tizenöt éves javítási kötelezettséget is vállal termékeire.

Az egy lépésben történő porszívózás és felmosás nagyszerű dolog, amelyet mindenki örömmel fog használni. Mivel a felmosó porszívók minden felületet képesek megtisztítani, sokoldalú takarítási élményt garantálnak. Ráadásul a porszívózás és a felmosás kombinációja időt takarít meg, így fele annyi idő alatt lesz tiszta otthonunk.

Legfrissebb cikkek


Kategória

Termékek


Kapcsolódó e-shop kategóriák


További cikkek

Végre sajátban!

Végre sajátban!

Az első otthonát rendezi be? Eláruljuk, mi az, ami létfontosságú és mi az, amire valószínűleg nem lesz szüksége. Az első lakás legyen saját vagy bérelt, nagy kihívást jelenthet egy olyan fiatal számára, aki eddig csak a szüleivel vagy kollégiumban lakott. Hogyan rendezzük be első otthonunkat elegánsan, de mégis funkcionálisan? Hogyan lehet vizuálisan kibővíteni egy kis lakást? Mit ne felejtsünk el, és mit felesleges beszerezni? Nézzük meg együtt.

Olvassa el a teljes cikket
Ismerje meg az Európában gyártott újgenerációs rúdporszívókat. Bemutatjuk a Rowenta X-Force Flex 12.60 Neo-t és a Rowenta X-Force Flex 13.60-at.

Ismerje meg az Európában gyártott újgenerációs rúdporszívókat. Bemutatjuk a Rowenta X-Force Flex 12.60 Neo-t és a Rowenta X-Force Flex 13.60-at.

A Rowenta X-Force Flex rúdporszívó új modelljeinek – 12.60 Neo Allergy és 13.60 Animal - innovációi térdre kényszerítik Önt, persze csak átvitt értelemben! A piacon lévő más termékekhez képest ezek a rúdporszívók kitűnnek a többi közül a flex technológiának köszönhetően: a szívócső egy gombnyomással derékszögbe hajlítható, ami biztosítja a bútorok alatti könnyű tisztítást. Így tehát porszívózás és padlómosás közben sem kell lehajolnia vagy letérdelnie.

Olvassa el a teljes cikket