Egészségesebben a konyhában
Az egészség a konyhában kezdődik. Ha jobban táplálkozik, a szívét, a bélrendszerét és az immunitását is megörvendezteti. Tanulja meg úgy elkészíteni az ételeket, hogy a tápanyagok bennük maradjanak. Iktassa ki azokat az ételeket is, amelyek nem tesznek jót önnek. Íme néhány hasznos tippünk.
Az ízek alkímiája – házi hamburgerek, mintha csak a séf készítette volna
A tökéletes hamburger elkészítése a megfelelő összetevők kiválasztásával kezdődik. Ha az ételek ízét új szintre akarja emelni és igazi gasztronómiai élményt nyújtani, tudnia kell, hogyan kombinálja a megfelelő összetevőket. Komponálja meg ön az ízek, textúrák és aromák szimfóniáját. A közönségest változtassa rendkívülivé. Nyűgözze le családját vagy barátait a legjobb hamburgerekkel, amelyeket otthon is kényelmesen elkészíthet, változzon mesterszakáccsá, aki csodákat képes kihozni az ízek harmóniájából.
Utazás történetek után – kávéországok és a kávé különleges élete
A kávé sokunk számára vált mindennapjaink motorjává, nélküle már el sem tudunk képzelni egy kellemes reggelt. De tudja, honnan származik a kávé, és milyen múltra tekint vissza? Kávékultúrák az egész világon léteznek. Miben mások ezek a kultúrák és miben különbözik a kávéjuk íze? Hallgasson meg néhány izgalmas kávé történetet.