Egészségesebben a konyhában
Az egészség a konyhában kezdődik. Ha jobban táplálkozik, a szívét, a bélrendszerét és az immunitását is megörvendezteti. Tanulja meg úgy elkészíteni az ételeket, hogy a tápanyagok bennük maradjanak. Iktassa ki azokat az ételeket is, amelyek nem tesznek jót önnek. Íme néhány hasznos tippünk.
Főzz, fazekam! Varázslat? A 21. században már valóság
Ma már egy olyan edényért, amely magától megfőzi az ételt, már nem kell tündérmeséket olvasnia. Ez már a 21. századi valóság. Az intelligens multifunkciós edény összesen 150 receptből 120 receptet képes 15 perc alatt megfőzni. Nemcsak egy profi, hanem egy kezdő szakács is remek ételeket főzhet vele - még egy gyerek is képes kezelni, szó szerint.
Mit csináljunk, ha a konyha a főzés és sütés után úgy néz ki, mintha bomba robbant volna? Csak nyugalom
Kétféle embertípus létezik: azok, akik az életben és a konyhában is szervezettek, akik pontosan követik recepteket és a bevált módszereket. Minden hozzávalót jó előre előkészítenek, folyamatosan takarítanak maguk után, és egy kétórás művelet után az eredmény nemcsak egy szépen megterített asztalon tálalt finom étel, hanem egy tökéletesen tiszta konyha is. És ott vannak a többiek.