Egészségesebben a konyhában
Az egészség a konyhában kezdődik. Ha jobban táplálkozik, a szívét, a bélrendszerét és az immunitását is megörvendezteti. Tanulja meg úgy elkészíteni az ételeket, hogy a tápanyagok bennük maradjanak. Iktassa ki azokat az ételeket is, amelyek nem tesznek jót önnek. Íme néhány hasznos tippünk.

Mit csináljunk, ha a konyha a főzés és sütés után úgy néz ki, mintha bomba robbant volna? Csak nyugalom
Kétféle embertípus létezik: azok, akik az életben és a konyhában is szervezettek, akik pontosan követik recepteket és a bevált módszereket. Minden hozzávalót jó előre előkészítenek, folyamatosan takarítanak maguk után, és egy kétórás művelet után az eredmény nemcsak egy szépen megterített asztalon tálalt finom étel, hanem egy tökéletesen tiszta konyha is. És ott vannak a többiek.

Utazás történetek után – kávéországok és a kávé különleges élete
A kávé sokunk számára vált mindennapjaink motorjává, nélküle már el sem tudunk képzelni egy kellemes reggelt. De tudja, honnan származik a kávé, és milyen múltra tekint vissza? Kávékultúrák az egész világon léteznek. Miben mások ezek a kultúrák és miben különbözik a kávéjuk íze? Hallgasson meg néhány izgalmas kávé történetet.