Egészségesebben a konyhában
Az egészség a konyhában kezdődik. Ha jobban táplálkozik, a szívét, a bélrendszerét és az immunitását is megörvendezteti. Tanulja meg úgy elkészíteni az ételeket, hogy a tápanyagok bennük maradjanak. Iktassa ki azokat az ételeket is, amelyek nem tesznek jót önnek. Íme néhány hasznos tippünk.
Egészséges, finom és stresszmentes kerti parti
A vendégei még sokáig fognak emlékezni erre a kerti partira. És azért sem kell majd aggódniuk, hogy öt kilóval nehezebben távoznak. Hívja meg barátait egy eredeti, joghurtos pácban sült csirkére vagy egy könnyű salátára mustáros-mézes öntettel, élvezzék együtt az utolsó meleg estéket. Íme receptjeink, amelyekkel kiérdemli a nagyszerű háziasszony hírnevet, és még csak nem is kell a fél életét főzéssel a konyhában töltenie. Adunk néhány tippet, amelyekkel időt takaríthat meg.
Nosztalgikus, ezúttal őszi és édes cseh klasszikusok
Az otthon illata elválaszthatatlan az ételek illatától. Ugye emlékszik még az ételek illatára, amelyeket a nagymamája főzött? A receptek és kedveltségük nemzedékről nemzedékre szállnak. Nagyanyáinkhoz képest azonban sokkal könnyebb őket elkészíteni. Az okos háztartási segítőknek köszönhetően akkor is felidézheti gyermekkora ételeinek nosztalgikus emlékeit, ha kifejezetten tehetségtelen a konyhában. Az elkészítés nagyon egyszerű, a gyerekek is megbirkóznak vele. Lássuk, mennyire egyszerű elkészíteni a három legnagyobb klasszikust - a tejbegrízt, a rizskókot és máglyarakást.