Mit csináljunk, ha a konyha a főzés és sütés után úgy néz ki, mintha bomba robbant volna? Csak nyugalom
Kétféle embertípus létezik: azok, akik az életben és a konyhában is szervezettek, akik pontosan követik recepteket és a bevált módszereket. Minden hozzávalót jó előre előkészítenek, folyamatosan takarítanak maguk után, és egy kétórás művelet után az eredmény nemcsak egy szépen megterített asztalon tálalt finom étel, hanem egy tökéletesen tiszta konyha is. És ott vannak a többiek.

Egészséges, finom és stresszmentes kerti parti
A vendégei még sokáig fognak emlékezni erre a kerti partira. És azért sem kell majd aggódniuk, hogy öt kilóval nehezebben távoznak. Hívja meg barátait egy eredeti, joghurtos pácban sült csirkére vagy egy könnyű salátára mustáros-mézes öntettel, élvezzék együtt az utolsó meleg estéket. Íme receptjeink, amelyekkel kiérdemli a nagyszerű háziasszony hírnevet, és még csak nem is kell a fél életét főzéssel a konyhában töltenie. Adunk néhány tippet, amelyekkel időt takaríthat meg.

Nosztalgikus, ezúttal őszi és édes cseh klasszikusok
Az otthon illata elválaszthatatlan az ételek illatától. Ugye emlékszik még az ételek illatára, amelyeket a nagymamája főzött? A receptek és kedveltségük nemzedékről nemzedékre szállnak. Nagyanyáinkhoz képest azonban sokkal könnyebb őket elkészíteni. Az okos háztartási segítőknek köszönhetően akkor is felidézheti gyermekkora ételeinek nosztalgikus emlékeit, ha kifejezetten tehetségtelen a konyhában. Az elkészítés nagyon egyszerű, a gyerekek is megbirkóznak vele. Lássuk, mennyire egyszerű elkészíteni a három legnagyobb klasszikust - a tejbegrízt, a rizskókot és máglyarakást.